Beskrivning

För att ge din juldekoration en extra dos magi och värme, presenterar vi detta LED-snöflinga, Tomte och Ren sugkoppslampa i klockform. Med sitt unika design, passande både som heminredning och för ställen som barer och festligheter, skapar det en härlig julstämning.

**Tematisk design, för att lysa upp glada stunder** – Varje snöre pryds av 10 små och söta LED-lampor formade som jultomtar, renar och klockor, varje klocka endast 6,5 cm stor. De är perfekta för fönster, gardiner eller som hängande dekorationer.

**Enkel montering med sugkoppar** – Komplett med starka sugkoppar som fäster lätt på glatta ytor som glas eller kakel, möjliggör de enkel installation utan behov av verktyg. Flytta och anpassa dem efter ditt sinne för att skapa unika dekorativa effekter överallt.

**Skyddad mot väder och damm, trygg användning** – Med IP42-klassificering är lampan lämplig för både inomhus- och utomhusbruk, även i lätt fuktiga miljöer, säker och pålitlig under hela julen.

**Välordnad atmosfär, skapande av stämning** – Med en varm färgtemperatur på 3000K och ljusstyrka på 36 lumen, sprider ljuset en härlig värme i den kalla vinterkvällen. Passar perfekt för familjeträffar eller festliga tillställningar och skapar en härlig stämning.

**Miljövänlig energianvändning, lång livslängd** – Designad för låg elförbrukning, med en effektfaktor på bara 0.06W och batteridrivning (batterier ej inkluderade), är det både ekonomiskt och hållbart. En livslängd på 10 000 timmar säkerställer att glädjen sprids år efter år.

**Manuell kontroll, enkel hantering** – Med enkel manuell på/av-switch, ger lampan fullständig kontroll över ljusets närvaro, enkel att anpassa efter önskad stämning.

**Lättviktsmaterial, portabel** – Höljd i lätta och tåliga plastmaterial, väger bara 100 gram, perfekt för personligt bruk eller som en rolig julpresent.

Detta LED-sugkoppssnöflinga-Tomte-Ren-lampa i klockform är ett must-have för din juldekoration, med sitt charmiga djurformade design som tillför både kreativitet och värme. Skaffa det idag och gör denna jul till en minnesvärd upplevelse fylld av kärlek och ljus!

Objektnr 633196879

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 13 jun 16:58

1 LED juldekorationsljusslinga: snöflingor, klockor

Pris

127 kr

Norrskensbelysning

Cagliari, Italien

Norrskensbelysning

Verifierad

2 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?