Beskrivning

Oöppnad.
Storlek: 30 ml.
Nypris: 349 kr.

Produktinformation:

Smoothing treatment är en exfolierande cocktail av 5% AHA och 5% PHA som förnyar och jämnar ut huden. Glykolsyra, mjölksyra och äppelsyra (AHA) samverkar genom att boosta hudens naturliga exfolieringsprocess medan PHA-syran (gluconolactone) och naturligt förekommande fuktgivare (NMFs) ser till att återfukta huden på djupet. Formulan är berikad med allantoin, bisabolol, växtextrakt från centella asiatica, lakritsrot och ceramider som lugnar huden och hjälper till att reducerar pigmenteringar för en jämnare och klarare hud med hälsosam lyster. Den lätta formulan passar till en normal till oljig hud. pH-värde: ca 3,8.

Exfoliering med 5% AHA + 5% PHA
Förnyar och jämnar ut hudton och hudtextur.
Appliceras 1-3 ggr i veckan.

Användning:

Applicera ett tunt lager på torr och rengjord hud, med fördel på kvällen. Låt absorberas av huden och följ sedan upp med koncentrat och/eller återfuktande creme. Sköljas ej av.

Vänj in huden genom att applicera exfolieringen 1 gång i veckan beroende på om du har en känslig eller tålig hud. Öka sedan försiktigt användandet till 2-3 gånger i veckan beroende på ditt behov och hudtillstånd.

Applicera alltid ett högt UV-skydd som sista steg dagtid när du använder produkter med syror, då huden kan bli mer solkänslig. Det är viktigt att återapplicera under dagen för att få ett optimalt skydd. Vid aktiv solning rekommenderar vi en paus från syror.

Objektnr 633008024

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 21:15

Skincity skincare - Exfoliator smoothing treatment

Utropspris

|0 Bud

249 kr

Auktionen avslutades utan bud

Welin_Lomma

Lomma, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

684 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?