Beskrivning

Produktbeskrivning:

Ett smalt, lätt löpband under skrivbordet, jämfört med traditionella träningslöpband, detta låghastighetslöpband låter dig gå utan att svettas medan du arbetar. Perfekt för hem och kontor.

-LED och fjärrkontroll

-Stötdämpande gångbälte

-Lätt att flytta och förvara

- tyst och lång livslängd

- arbeta och gå

Huvuddrag:

- LED digital display,
Digital display spårar tid, kalorier, distans och hastighet. Fjärrkontrollen är väldigt bekväm. Njut av dina promenader till fullo.

- stort fotgängarområde,
Det bekväma gångbältet med diamantränder är brett och bekvämt för att skydda dina knän när du går. ABS och Q-235 stålkonstruktion är designad för långvarig användning.

- lätt att använda,
Detta smarta löpband kräver ingen montering. Du kan träna på det så fort ditt paket anländer. Den kan enkelt flyttas med bekväma transporthjul.

- Stabil och hållbar,
Jämfört med borstlösa motorer är denna 500W borstade motor mer stabil vid start eller stopp och under arbete. Den är tillräckligt tyst för att använda på kontoret eller hemma utan att störa andra.

- rätt hastighet,
Hastigheten varierar från 1 km/h till 6 km/h. Du kan enkelt ställa in önskad hastighet. Perfekt för dig som sitter på kontoret hela dagen men vill träna. Arbeta i bekväm rörelse.

- lätt att förvara,
Tunn och lätt. Den kan enkelt placeras under en soffa, säng eller bara i ett hörn. Passar de flesta stående skrivbord eller skåp. Idealisk för hem, kontor och sovsalar.

Produktspecifikationer:

Effekt: 500W
Hastighet: 1-6,0 km/h
Kapacitet: 220 lbs/100 kg
Bältesmått (L x B x L): 1120x360x1,4 mm
Totalstorlek: 140x56x11cm

Paket innehåll:

1 x löpband under bordet

1 x Fjärrkontroll (Knappbatteri: CR2032+)

Funktioner och detaljer:

-LED och fjärrkontroll: Den digitala LED-displayen på detta löpband under skrivbordet visar gångtid, förbrända kalorier, tillryggalagd sträcka och gångbältes hastighet. Inkluderar en fjärrkontroll. Enkel hantering gör att du kan träna utan bekymmer.

- Stötdämpande gångbälte: Hemma löpband. Bred bana säkerställer en stor gångyta, bältes bredd: 36cm/14in. Det diamantrandiga löparbältet med flera mjuka lager ger dig en bekväm promenad och joggingupplevelse. Helt nytt ABS-material och Q-235 stål gör den hållbar och pålitlig. Rymmer upp till 220 lbs/100 kg.

-Lätt att flytta och förvara: Det fällbara löpbandet är lämpligt för löpning. Ingen montering krävs. Ta ut detta löpband ur lådan, tryck på "start"-knappen och börja gå på nolltid. Detta bärbara löpband har två tysta hjul i frontområdet för enkel förflyttning och förvaring. Passar skåp och stående skrivbord, förvandlar enkelt ditt skrivbord till ett skrivbord och gåbord.

- Tyst och lång livslängd: Utrustad med 500W kraftfull motor och smart chip, den har låg energiförbrukning och lång livslängd. Tyst nog att arbeta utan att störa dina kollegor eller familj. Stabilare än borstlösa motorer.

-Arbeta och gå: Löpband för hemmabruk. Hastighet: 1-6,0 km/h. Rätt tempo är utformad för att du ska kunna gå bekvämt utan att svettas samtidigt som du får jobbet gjort. Du kan gå på löpbandet i vanliga arbetskläder och bekväma skor utan att oroa dig.

Objektsnr 628786994

Visningar 112

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 16:39

Löpband under bord med digital LED-display och fjärrkontroll, stabilt och tyst

Pris

4 195 kr

Slutar om

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?