Beskrivning

  • justerbar höjd - den växande sulan är justerbar på cirka 3 till 7 cm med luftkuddar, ökar banlängden eller korrigerar skillnaden i längden på vänster och höger ben. Fördelen med dessa höga klackar är att de förblir dolda, så att ingen någonsin känner till hemligheten bakom din större höjd. Den ökar din säkerhet osynligt.
  • Andnings bar och bekväm - utformade för att bättre cirkulera luften och förhindra uppbyggnad av fukt, våra klackar för kvinnor och män är lukt beständiga och ger en fräsch och avslappnad komfort när du är på bilen, till fots eller på resan.
  • Stötsäker och valv beständighet - tack vare den smarta designen av luftkudden ger de vadderade locken optimal häl komfort och låter dig känna dig avslappnad hela dagen. Den maximala tjockleken är också begränsad till ett optimalt värde för att säkerställa att den inte gör skorna för tighta.
  • Lätt att använda och lämplig för alla höga skor, finns i ett par om 2, för vänster fot och höger fot. Sulorna passar perfekt både män och kvinnor och kan enkelt tas bort när du inte vill använda dem. Passar dina sportskor, formella eller avslappnade skor, du kan placera dem i nästan alla typer av höga skor och se mycket större ut

Objektsnr 627936749

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 6 apr 12:52

Växande sulor, set för att öka storleken för hälskor, 3 lager med luftkudde, 2st

Såld för

50 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

387 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?