Beskrivning

Beskrivning
.
Feature:

Multifunktion: Det finns tre funktioner för strippning, tangentiell och krympning.

Lång livslängd: Verktygshuvudet är tillverkat av all metall och har en lång livslängd.

Känn dig bekväm: handtaget är tillverkat av specialmaterial, halkfri, bekväm att använda, stark beröring, ergonomisk design.

Spara tid och ansträngning: Förbättra effekten av krympningseffektivitet, och individer kan enkelt slutföra trycklinjen.

Kvalitet på bladet är bra: det kan säkerställa att den skurna porten är platt och inte har någon burr. Avståndet mellan de två metallbladen är måttligt, och det tvinnade parets gummi kan lätt tas bort, men det är inte lätt att skära nätverkskabeln.

Anslutningen är fast: den yttre diametern för trycklinjesegmentet överensstämmer med kristallhuvudet, och det är inte lätt att vara feljusterad, så att anslutningen mellan det tvinnade paret och kristallhuvudet kan bli bättre.

Med en ratchet arbetsbesparande enhet sparar den ansträngning och säkerställer den pressande effekten. En mängd matriser kan väljas som täcker alla vanliga specifikationer för telefon- och nätverkskabelterminaler.

Spärrhaken har en låsfunktion, som är bekväm att lagra och har funktionen att strippa UTP / STP runt tvinnat par.

.
Specifications
.
Ontology: S45C
Handle: ABS
Hardness: HRC 45±3°
Full length: 190mm
Crimp range: telephone handset 4P2C/4P4C RJ22Telephone line 6P2C/6P4C/6P6C RJ11Network cable 8PPC RJ45Stripping ability: flat telephone line round twisted pair (network cable)Color: multicolor

.

Package Contents:

1 x Professionell Nätverkskabel Tester RJ45 RJ11 RJ12 CAT5 UTP LAN Verktygssats

.
.
####################################################################################

** Leveranstiden beräknas ta mellan 2-5 arbetsdagar

** Det pris som står på Tradera och ev.fraktavgift är slutpriset. Du behöver inte oroa dig för att behöva betala något extra.

** Är du inte nöjd erbjuder vi dig pengarna tillbaka. Vi ber er vänligast att kontakta oss innan ni eventuellt lämnar negativt omdöme, vår erfarenhet är att allting går att ordna bara vi får vetskap om eventuella problem. Vårt viktigaste mål är nöjda kunder

Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Vi erbjuder Sverige returadress.
Innan du skickar varan i retur måste du skicka in följande information via mail: Namn, Ordernummer och ditt telefonnummer.
.
Ett krav är att varan ska vara obefintlig ändrat och returneras i originalförpackning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom (15) dagar från det att varan mottagen. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer, www.Konsumentverket.se.

Objektsnr 630910683

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 20:15

Professionell Nätverkskabel Tester RJ45 RJ11 RJ12 CAT5 UTP LAN Verktygssats

Utropspris

|0 Bud

310 kr

Slutar om

finshop.sverige

Spanga, Sverige

4.8

finshop.sverige

Företag

Toppsäljare

803 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?