Beskrivning

Helt nytt och oanvänt
Snabb och smidig frakt

Elektrisk domkraft för Bilar:
Max. Kapacitet: 3,0 ton.
Lyftintervall (kort lyft): 130-370 mm.
Lyftintervall (lång lyft): 170-420 mm.

Denna elektriska billyftkåpa är en livräddare vid vägkantsnödsituationer och kan användas för reparationer hemma i garaget.
Den är lämplig för sedaner, SUV:ar, skåpbilar eller fordon som passar dess kapacitet.

Hög Stabilitet & Säkerhet: När den elektriska billyftkåpan når sin maximala höjd, stannar den automatiskt för att säkerställa säkerheten. Den superstarka stålstrukturen gör hela kåpan stabil och pålitlig. Kåpan kan användas på natten eller i svagt ljus med en inbyggd LED-lampa. Dessutom är den helt vattentät, så du kan till och med använda den på regniga dagar.

Mer än 1 laddningsmetod: Den elektriska billyftkåpan kan drivas av en 12V cigarettändare eller bilbatteri och är utrustad med en förlängd 11,5 fot lång strömkabel, vilket gör att den kan placeras vid fram- eller bakhjulet. Vi tillhandahåller också tre reservsäkringar; våra säkringar är TUV- och UL-certifierade, vilket garanterar en trygg upplevelse varje gång.

Mångsidig Transportväska: Allt du behöver för att komma igång finns med och är välorganiserat i verktygslådan. Elektriska ldomkraftsatsen inkluderar en elektrisk billyftkåpa, 2 st sadlar, 3 st reservsäkringar, handskar, en batteriklämma, en cigarettändare-strömkabel och en tålig väska. Dessutom kan en lysande röd triangel på lådans yttre användas som varningsskylt när däck byts på vägkanten.

Objektsnr 627691345

Visningar 64

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 29 mar 20:13

Elektrisk Sax Domkraft, 3ton lyftkraft, Domkraftsset Med kontroll för styrning

Utropspris

|0 Bud

1 999 kr

Auktionen avslutades utan bud

DekalHuset

Jönköping, Sverige

4.8

DekalHuset

Verifierad

Toppsäljare

376 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?