Beskrivning

Upptäck en ny nivå av cykelkomfort med vår exklusiva cykelsadel, designad för att ge dig en bekväm och stabil sittplats under dina cykelturer. Huvudfunktionen i denna sadel är den mjuka dynan som perfekt absorberar stötar och vibrationer, vilket minskar trycket på dina bäckenben och ger dig en oöverträffad körupplevelse.

Sadeln är särskilt framtagen för cyklister som värdesätter komfort under längre turer. De inbyggda fjädrarna ger extra dämpning på ojämna vägar, vilket inte bara förbättrar komforten utan också minskar belastningen på din kropp. Nu kan du njuta av varje pedaltramp utan att oroa dig för obehag.

Säkerhet är vår prioritet, och därför är vår cykelsadel utrustad med en reflekterande tejp som förbättrar synligheten när mörkret faller eller siktförhållandena är dåliga. Det gör inte bara din färd säkrare utan gör dig också synlig för andra trafikanter, vilket är avgörande för trygg cykling.

Ventilationshålen i sadeln ökar luftcirkulationen och minskar svettningen, vilket ger en behaglig åktur även under varma dagar. Det hållbara materialet är konstruerat för att stå emot alla väderförhållanden, vilket gör denna cykelsadel till ett pålitligt val oavsett väder.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER:

Produktkod: 14436
Material: Plast
Mjuk fyllning: Elastiskt skum
Reflektor
Ventilation
Fjädrar
Pylondiameter: 20 mm
Färg: Svart
MÅTT:

Bredd: 20,5 cm
Längd: 25 cm
Total höjd: 11 cm
Höjd på sadelns mjuka del: 5 cm
Reflexens bredd: 10 cm
Uppgradera din cykelupplevelse idag med vår cykelsadel och upplev en ny standard av komfort och säkerhet på vägen!

Objektsnr 628122937

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 12:21

Cykelsadel - Komfortsadel - Fjädrad - Ventilationshål

Pris

239 kr
Annonsen är avslutad

MobiloTeknik

Vällingby, Sverige

5.0

MobiloTeknik

Företag

Toppsäljare

1 145 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?