Beskrivning

Läskigt roligt!

OBS! Denna utgåva är Playstation 4 PRO Enhanced så spelupplevelsen förhöjs ytterligare av de PS4 Pro-förbättringar som finjusterar spelets prestanda!

Trailer: https://youtu.be/AI9zBBTyX-E

Day One Edition inkluderar:
- "The Nome's Attic" - PSN Voucher Kod
- Digitalt Mini-Soundtrack

Upptäck signaltornets hemska hemligheter i ett skräckfyllt plattformsäventyr som Mono, en pojke i en förvriden och trasig värld.

Du slår följe med Six, den regnrocksklädda hjälten från första Little Nightmares, och måste rädda henne från att blekna bort i intet. Allt eftersom Mono och Six lär känna varandra måste de samarbeta för att smyga sig fram och övervinna såväl kluriga pussel som skräckinjagande fiender tillsammans.

Samla allt ditt mod och ge dig ut på en resa full av skrämmande hot, med mål att stoppa den ondska som sprider sig genom landet.

Ge dig in i ett mörkt och spänningsfyllt äventyr
Stålsätt nerverna på Six och Monos resa där en rad kusliga nya invånare ligger och väntar på att få hemsöka er. Kan du överlista den sadistiska läraren, överleva den blodtörstiga jägaren och fly från en lång rad andra hårresande varelser?

Upptäck ett fantastiskt land som intagits av skräck
Färdas genom kusliga skogar och obehagliga skolor till det fruktansvärda signaltornet, och försök hitta källan till all ondska som sprider sig genom världens tv-skärmar.

Vårt ordinarie pris: 599:-

Objektsnr 496429113

Visningar 3 775

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Little Nightmares II (2) Day One Edition - Nytt till Playstation 4 | PS4!

Pris

278 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?