Beskrivning

Apple Watch series 6 44mm (GPS + Cellular) Stainless Steel med Milanese Loop

Jag säljer min trotjänare Apple Watch series 6 eftersom jag frestades att köpa en senare modell nyligen. Det är modellnummer A2376 i silverfärgat rostfritt stål med Safirglas och Retina-skärm, samt armband Milanese Loop original i silverfärgat rostfritt stål. Precis som alla "Stainless Steel" så är det GPS + Cellular, dvs stöd för eSIM mobilabonnemang.

Denna Apple Watch är i gott begagnat skick; hel, ren och välvårdad på alla sätt sedan köp i maj 2022. Det finns inga uppenbara skador eller repor på skärmen eller i metallen förutom små spår av normalt slitage som knappt syns, se foton för metallen vid skärmens ytterkant och armbandets spänne. Batterihälsans maximala kapacitet är 82 %.

Alla originaltillbehör följer med, inklusive den kompletta förpackningen i fint skick, förutom att hörnet var lite bucklat redan i butiken.

Jag kommer koppla från och "glömma enheten", så att den är fri från mitt Apple-ID och från Hitta enligt konstens alla regler. I övrigt är den batteriladdad, iOS-uppgraderad och startklar.

Vinnaren får gärna hämta i området kring Vasaparken i Stockholm, alternativt nära pendeltågsstationen Solna (södra änden, som inte är mot Mall of Scandinavia). Jag kan även skicka med post.

Objektnr 635640130

Visningar 74

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 16 jun 21:06

Apple Watch series 6 44mm (GPS + Cellular) Stainless Steel med Milanese Loop

Utropspris

|0 Bud

2 350 kr

Slutar om

teekay

Stockholm, Sverige

teekay

Verifierad

27 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också