Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 28 maj 06:13

Fick en fråga om klockan är på svenska- ja, allt är på svenska. Även röstinmatningen när man talar in sms genom google-appen som jag skrivit om i texten (som man behöver köpa och ladda ner från playstore). Hör av er om ni har fler frågor.

I väldigt bra skick och väl omhändertagen. Fungerar både till Android och iPhone. Detta är Bluetooth + LTE versionen (SM-R805F) Med AOD på, dagligt träningspass, notiser, svara på sms, pulsmätning och annat smått och gott så klarar man sig 1,5 dagar. Stänger man av AOD så klarar man sig 2,5 dagar.
En annan bra grej är att man kan ladda ner Googles assistent, men ENBART funktionen att kunna prata in sms på svenska, så man slipper plottra in text på klockan när man vill skriva nya eller svara på sms från klockan. Den finns i store och kostade cirka 50kr. Funkar riktigt bra! Den har jag använt mycket. För allt annat är det Bixby som gäller - som jag dock aldrig använt. Ska ju vara riktigt dålig vad jag har läst, tyvärr.

Vill man så kan man pressa ur mer batteritid genom att stänga av AOD eller dra ner på ytterligare funktioner, det beror ju mycket på hur man vill använda sin smartwatch.

Läs mer om Galaxy watch 46mm här:
https://www.samsung.com/se/watches/galaxy-watch/galaxy-watch-46mm-silver-lte-sm-r805fzsanee/

Objektnr 633858508

Visningar 183

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 22:46

Samsung galaxy 46 mm Bluetooth + LTE och laddare

Slutpris

|

571 kr

Auktionen är avslutad

keralf vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också