Beskrivning

JETBOIL JETSET UTENSIL KIT

Rek butikspris: 230 kr

Frustrationen över att försöka laga mat med tunga friluftskök på ojämna underlag drev Perry Dowst och Dwight Aspinwall att göra något bättre själva. Jetboil har på en kort tid tagit plats och blivit en ledande aktör inom kompakta friluftskök, mycket tack vare sitt ständiga driv att i att utveckla produkter med innovativa lösningar som förenklar och effektiviserar friluftsmatlagning.

Lätta, slitstarka nylonredskapen som klarar av hög temperatur och passar perfekt med alla Jetboil-koksystem eller matlådor.

Slitstarkt ihopfällbart bestickset / matlagningsset i nylon. Setet innehåller sked, gaffel som du kan äta med eller använda till matlagning, samt en stekspade. Alla redskap har teleskophandtag som går att skjuta ihop så att de är lätta packa med sig när du ska ut på tur. Det väger in på extremt låga 36 gram totalt och får plats inuti de flesta köksset/kastrullset.

Jetset Utensil Kit från Jetboil är tillräckligt långa för att bekvämt nå botten och stekspaden är speciellt formade med en slickepott-liknande mjuk nykonkant kant för att rengöra varje kant och hörn.

Skeden ochh gaffelns form passar formen på alla Jetboils Cups, och under transport är det enkelt att förvara besticket antingen i din Jetboil eller i hållaren på utsidan av din Jetboil.

Specifikation:

  • Mått: Infällda 130 mm - Utfällda 215 mm
  • Totalvikt: 36g
  • Klarar av höga temperaturer
  • Material: Nylon
  • Hopfällbara
  • Ryms även inuti de minsta av kökset

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599679506

Visningar 361

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

JETBOIL JETSET UTENSIL KIT, bestickset outdoor

Pris

199 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 387 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?