Beskrivning

PRIMUS OMNILITE TI (inc bränsleflaska 0.35L)

Rek butikspris: 2700 kr

Det första Primusköket tillverkades 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev med tiden ett begrepp för alla fotogenkök/gaskök som tillverkades, oavsett tillverkare. Mer än hundra år senare har Primus ett breddat sortiment och står varumärket står fortfarande för mycket hög kvalité och innovation.

Primus mest avancerade kök någonsin. Köket är litet, lätt och bränslesnålt och fungerar med gas, bensin, diesel, fotogen och till och med flygbränsle.

Omnilite Ti - Bottle & Pouch från Primus är perfekt att ta med sig på vandringen och är konstruerat för att klara krävande situationer och miljöer.
Ett ultimat val för den resande äventyrare som vill ha frihet i alla miljöer med högt ställda miljökrav och begränsad tillgång på bränsle. Det är ett robust och pålitligt kök som både är smidigt, lätt och bränslesnålt. Kökets packmått är minimala vilket gör det är perfekt för 1-2-mannaäventyret .

Vindskydd och kärlstöd är tillverkade av titan, vilket gör köket mycket stabilt och lätt. Effekten är anpassad för nya generationens bränsleeffektiva kastruller med värmeväxlare, som Primus Eta Pots. Vindskydd och kärlstöd är tillverkade av titan, vilket gör köket mycket stabilt och lätt.

OmniLite Ti är baserat på samma teknologi som Primus prisbelönta OmniFuel. Köket är lika robust och pålitligt men mindre, lättare och betydligt bränslesnålare. OmniLite Ti fungerar med gas, bensin, diesel, fotogen och till och med flygbränsle (dock ej med sprit). Med det separata reglerhandtaget kan du finjustera lågan, även med handskar på.

Detta ingår:
-ErgoPump
-Bränsleflaska 0.35L
-Multiverktyg med rensnål
-Vikbart vindskydd, värmereflektor
-Smidig och slitstark förvaringsväska

Specifikation:

  • Fungerar med gas, bensin, diesel, fotogen m.m. dock ej med sprit
  • Mått: Ø 55 x 90 x 140 mm.
  • Brinntid: 100 min på 230 g.
  • Effekt (W): 2600
  • Koktid 1 liter (min): 2,4 (+ förvärmning 40 sek)
  • Piezotändare: Nej(manuell tändning)
  • Vikt (gram): 239
  • Vikt med bränslepump (gram): 341
  • Bränsleflaska 0.35L & ErgoPump ingår: ja
  • Bränsle ingår ej

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599926668

Visningar 610

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

PRIMUS OMNILITE TI inc bränsleflaska 0.35L

Pris

2 390 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 387 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?