Beskrivning

PRIMUS SALT & PEPPER MILL, 1 st

Rek butikspris: kr

Det första Primusköket tillverkades 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev med tiden ett begrepp för alla fotogenkök/gaskök som tillverkades, oavsett tillverkare. Mer än hundra år senare har Primus ett breddat sortiment och står varumärket står fortfarande för mycket hög kvalité och innovation.

Salt- och pepparkvarn för vildmarkskockar!

Alla vet at färskmalet är godast! Unna dig en liten portabel smakhöjare som kryddar maten genom en enkel knapptryckning när du är ute och lagar mat på stekhäll, primus gaskök eller Trangiakök. Primus Salt & Peppar Mill är en smidig portabel salt- och pepparkvarn som passar perfekt för friluftsmatlagningen, smidig nog att kunna bäras med på vandringen. För oss har den blivit en smidig favorit även på hemmaplan när vi lagar mat på Muurikka i trädgården.

Två slagtåliga aluminiumkvarnar för salt och peppar. De är enkla att fylla på och lätta att använda med en hand. 15 centimeter höga.

Specifikation:

  • Vikt: 84 g/styck

  • Material: Aluminium

  • Mått: 270 x 152 mm


SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599927285

Visningar 674

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

PRIMUS SALT & PEPPER MILL, Primus pepparkvarn

Pris

119 kr
Annonsen är avslutad

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?