Beskrivning

LIFESYSTEMS DUAL-ACTION FIRESTRIKER

Rek butikspris: 300 kr

Lev art: LS42213

Lifesystems kärnuppgift är att skydda äventyrare och upptäcktsresande mot naturens element. Ständig forskning, regelbunden produktöversyn och vetenskaplig innovation har hållit Lifesystems produkter i spetsen för hälsoskydd inom outdoor och resa i över 20 år. Kompromisslösa värderingar inom kvalitet och prestanda är inbyggda i varje Lifesystemsprodukt. Oavsett om du njuter av att se olika kulturer genom att resa världen över, eller om du förbereder dig för nästa expedition, så ska din hälsa och säkerhet aldrig tas för givet. Syftet med Lifesystems är att ge det grundläggande skydd som du behöver.

Det ultimata eldstålet med obegränsade möjligheter och säkerhet för extrema situationer.

Dual Action Firestarter är ett smidigt eldstål som passar extra bra i en nödsituation då du behöver starta eld på en plats där det är svårt att hitta fnöske. En stång av magnesium som kan användas som fnöske, en stång av ferrocerium för gnistor samt en integrerad striker av rostfritt stål. De dubbla stängerna kan snabbt fällas in för att minska volymen. Tåndstålet håller absolut premiumkvalitet och har en integrerad låsspärr i rostfritt stål för utfälningen.

Specifikation:

  • Eldstål med dubbla stänger som kan fällas in

  • En gniststång med magnesium (extremt lättantändligt fnöske

  • En stång av ferrocerium för gnistor

  • En integrerad striker av rostfritt stål

  • Klarar 8000 drag

  • Vikt: 58 gram

  • Storlek: 86 x 27x 24 mm

(sökord: Lifesystems firesteel , Lifesystems eldstål , Lifesystems tändstål , Light my fire firesteel Army , fire steel med magnesiumstav , fire steel dual action, eldstål med magnesiumstav , eldstål survival , eldstål prepping, fire steel bäst I test , firesteel survival , eldstål dual action life systems )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 599685315

Visningar 467

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LIFESYSTEMS DUAL ACTION FIRESTRIKER, firesteel, tändstål med magnesium

Pris

279 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 419 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?