Beskrivning

Var helt nya när de Införskaffades oktober förra året. Använda i fjällen 1 vecka ganska lätt vandring och Skåneleden 1 halv vecka enkel vandring. De var en storlek för stora för mig.

Fick frågan om de torkats med hjälp av värme.
Nej inte med värme! De har torkats fristående inomhus efter ett höstigt storm oväder blivit väldigt blöta när de var precis nya.

Tycker de påminner om Lundhags. Både Graninge och Lundhags har ju tillverkat militära kängor och arbetat med Cellgummi. Något som Graninge idag dock slutat med.

Mina fötter svullnar vid vandring men dessa sitter oerhört bra och särskilt med mindre storlek. Sköna och sitter bra med det höga skaftet. Sitter stabilt när man har tung packning. Bra förmåga att hålla bort vatten vid dåligt väder.

Löstagbar innersula
Extra dämpning under hälen
Tillverkad i läder, 100% vattentät
Högre skaft med extra vaddering
Support System för extra hälgrepp
Vibramsula för utmärkt grepp
Läst: Normal till bred

Orsa är en hög och stabil känga som passar utmärkt för både jakt och vandring. Innersulan är löstagbar och har extra dämpning under hälen. Kängan är tillverkad i läder och är utrustad med Sympatex® membran som andas, står emot vind och kyla och garanterar 100 procents vattentäthet. Hälpartiet är utrustat med Support System för extra stabilt hälgrepp och yttersulan från Vibram® ger ett stötdämpande grepp på hala och ojämna underlag.

Objektnr 635536542

Visningar 133

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 15 jun 14:26

Graninge kängor Orsa nyskick sweden jakt vandring hiking trekking

Ledande bud

|

279 kr

Slutar om

Hell_Rodder

Bunkeflostrand, Sverige

4.9

Hell_Rodder

Verifierad

Toppsäljare

845 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också