Beskrivning

EXPED DOWN SOCK

Rek butikspris: 900 kr

Storlek: Large (43-45)

Färg: Lagoon

Schwieziska EXPED är återförsäljaren som började tillverka egen utrstning på 80-talet. Sedan 1997 har de nått stor framgång med många utmärkelser för innovativ produktdesign i sin strävan efter att överträffa kundernas förväntingar i tillverkningen av expditionsutrustning med värderingen "The maximum outdoor experience with minimal means". www.exped.com

Mysiga och varma tofflor för kalla fötter i tält på expeditionen, på campet, efter skidåkning, efter surfet, för jägaren eller för naturfotografen!

Down Sock från Exped är mysiga och varma dunfyllda strumpor för en natt i sovsäck eller för varma fötter i ditt läger. Extremt låg vikt och bra komprimering gör att det absolut kan bäras med på alla vandringar för alla som vill hålla fötterna varma efter en lång dags vandring eller slippa frysa om fötterna i tältet.

Detta borde vara standardutrustning för alla som går ut i kylan och förvaras lätt med din sovsäck så att de inte glömmas bor tycker vi! Expeds dunsockar är gjorda med 5 individuellt dunfyllda tvärställda bafflar som förhindrar kalla spots. Den speciella tåboxen håller dunet på plats på de mest utsatta ställena . Ett elastiskt hälband och manschett håller strumporna nära din fot.

Specifikation:

  • Material: Ankdun RDS certified
  • Fillpower: 700+ cuin
  • Finns i 3 storlekar:
    • Small (EU 37 - 39)
    • Medium (EU 40 - 42)
    • Large (EU 43 - 45)

OBS !! Öppet köp/ bytesrätt gäller EJ på denna vara eller våra övriga auktionsvaror.

Öppet köp i 14 dagar gäller endast alla våra butiksobjekt till fast pris.

POLICY SAMFRAKTNING: Du betalar endast frakten för den vara med högsta angivna frakt - oavsett hur många produkter du handlar. Fraktkostanden räknas ut med automatik.

Tveka aldrig att höra av dig om du har produktfrågor innan köp! Väl mött!

Objektsnr 601265976

Visningar 531

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

EXPED DOWN SOCK Lagoon Large, sockor dun

Pris

790 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?