Beskrivning

Två stycken mycket fina vägglampor från Ikea "Lyrik". Modellen lanserades 1993. Lyser med ett fint sken (bild 2). Art Deco stil på lamporna med frostat glas. Stommar i mässingsfärgad metall. Sladdarna är ca 1,8 meter och har strömbrytare. Lamporna är 28 cm på höjden och 14,5 cm på bredden. Ljuskälla E14 ingår ej. Se mina bilder för egen bedömning.

Obs: Titta noga på mina bilder och läs även min beskrivning av det annonsen gäller. Angivet fraktförslag gäller endast för Sverige.
Avhämtning efter överenskommelse i Nynäshamn/ eventuellt i Slakthusområdet, Globen. En snabb affär uppskattas. Skulle problem med betalning uppstå förutsätter jag att du hör av dig. Jag sampackar och samfraktar naturligtvis och packar alltid mycket noga med mest återanvänt materiel. Jag ansvarar ej för paketleverantörens hantering av paketet. Schenker och DHL brukar fungera bäst och vara billigast för större varor och Post Nord för mindre saker. Om frakten blir billigare än annonserat betalar jag alltid tillbaks mellanskillnaden.

Objektnr 633585859

Visningar 445

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 1 jun 12:59

Vägglampor Lyrik IKEA 90-tal

Slutpris

|

580 kr

Auktionen är avslutad

teodorssonmonika vann auktionen

63kakka

Nynäshamn, Sverige

5.0

63kakka

Verifierad

Toppsäljare

2 345 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också