Beskrivning

Res genom universum och skapa bosättningar på obebodda planeter med det enda målet att sätta världar i rörelse genom kraften av automation i "Autonauts". Från din rymdfarkost börjar du med att skörda pinnar och stenar och bygger upp din bosättning. Skapa grundläggande hantverksföremål från ritningar och bygg långsamt upp en grupp av arbetarrobotar för att hjälpa till i dina ansträngningar.

Undervisa och forma deras artificiella intelligens med ett visuellt programmeringsspråk, och instruera dem att börja bilda din bosättning. Förundras över hur en planet du format blir hem åt en civilisation av arbetarrobotar, glada att göra ditt bud.

Utvidga Ytterligare, Skapa Folk
Varelser som behöver din hjälp för att överleva. Driv dina arbetarrobotar vidare genom att införa fiske, matlagning, bostäder och skrädderi och hjälp Folk till en tillstånd av transcendens.

Spelglad Programmering
Lär dina arbetarrobotar nödvändiga steg för att slutföra uppgifter genom att be dem upprepa handlingar med hjälp av ett visuellt programmeringsspråk. Designat för att vara lätt att lära sig, men med tillagd komplexitet finns det otaliga möjligheter.

Automatiserad Automation
Automatisera nästan allt i din bosättning, undervisa dem vad de ska göra och utöka både deras hjärnor och uppgiftsmöjligheter med otaliga uppgraderingar och alternativ.

Olika Äventyr
Från Insamling till byggande, matlagning, fiske, skrädderi, jordbruk, djurhållning och mer - världen av Autonauts är stor med obegränsade möjligheter att automatisera och utveckla deras värld.

Charmig Kreativitet
Världen av Autonauts kommer till liv med en låg-poly konststil gift med en konsekvent och ljus färgpalett som tillför djup och skala, skapar ett avkopplande och attraktivt spelyta.

Autonauts kombinerar det bästa av jordbruk, simulering, hantverk, byggnad, produktionslinje och resurshanteringstitlar för att skapa en helt ny upplevelse som ingen annan. Skapa den automatiserade världen av dina drömmar! Framtiden är nu!

Objektsnr 617884725

Visningar 117

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Autonauts - Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

298 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 314 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?