Beskrivning

OBS! Denna version av "Golf with Your Friends" kommer som en nedladdningskod i en snygg, fysisk låda. Detta moderna format innebär ingen risk för förlorade skivor eller skadade spelkort. Du behöver bara lösa in koden på din Nintendo Switch för att börja spela - smidigt, enkelt och säkert! Denna lättanvända lösning ger dig tillgång till spelet snabbt, så att du kan börja njuta av minigolf med vänner och familj omedelbart.

Trailer: https://youtu.be/no_IUGXGFEI

En Upplevelse Utöver det Vanliga med Golf with Your Friends
Dyk in i den ultimata minigolfupplevelsen med “Golf with Your Friends” till Nintendo Switch! Nu är din minigolfupplevelse inte längre beroende av solsken - njut av en runda golf var som helst, när som helst, direkt från ditt vardagsrum!

Säg Hej till Multiplayer för 12 Spelare
Utmana upp till 11 andra spelare i online multiplayer. Se till att dina färdigheter är på topp när du ska slå ut mot andra golfare! Oavsett om du tävlar med familjemedlemmar eller utmanar vänner, kommer “Golf with Your Friends” att bli en favorit i spelbiblioteket.

9 Tematiserade Banor
Utforska 9 unika banor, var och en med sitt eget tema och mekanik. Bli ett proffs på piratbanan eller sikta på en albatross i det forntida temat. Varje bana erbjuder upp till 18 hål med nya och spännande utmaningar!

Power-ups och Anpassningsbara Spellägen

Upptäck power-ups som kan sätta en spännande vändning på spelet. Kasta ut din väns boll med hjälp av honung, frys den på plats, eller gör den fyrkantig! Välj mellan tre olika spellägen - klassisk minigolf, slå för par i ringar, eller byt ut hålet mot ett hockeymål.

Personliga Anpassningar

Sätt din egen prägel på spelet med upplåsbara hattar, skins och spår för din boll. Gör fairway till din egen unika startbana!

Med “Golf with Your Friends” på Nintendo Switch är du alltid bara en knapptryckning från en hel värld av minigolfäventyr. Förbered dig för timmar av skratt, konkurrens och ovärderliga minnen med detta perfekta spelet för alla åldrar!

Objektnr 631363613

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 21:26

Golf With Your Friends - Minigolf - Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

277 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 321 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?