Beskrivning

CALAZO SKRIDSKOKARTA STOCKHOLM

Rek butispris: 179 kr

Skala 1:30.000

Skridskokarta framtagen tillsammans med långfärdskridskoexperten Mårten Ajne

Calazo har som största svenska bokförlag av guideböcker för friluftsliv, paddling, skridsko mm, lyxen att ha tillgång till sina författare som ständigt är ute på olika turer. Calazo har fyra olika kategorier av kartor – fjällkartor, terrängkartor och sjö- och kustkartor, samt skridskokartor. De täcker populära friluftsområden och är lämpliga för vandring, paddling, skridskoåkning och utflykter i skog och mark. Samtliga kartor trycks på Tyvek som är helt okänsligt för vatten, otroligt slitstarkt och motståndskraftigt mot alla typer av slitage.

Skridskokartorna är Calazos mest avancerade kartor. Här är större sjöar och vattenytor i skärgården indelade i numrerade isläggningsområden efter i vilket skede de fryser. Svaga områden, kända råkar, fartygsrännor och utflöden är markerade och kartorna innehåller även rekommenderade startplatser, parkeringar och lämpliga landpassager. Kartorna tas fram i samarbete med skridskoexperten Mårten Ajne.

Skridskokartan över Stockholm har skridskoåkarens behov i fokus. Isen står i centrum för att underlätta planering och genomförande av en skridskotur.

Isläggningen återges med färgsatta och numrerade zoner efter ­normal frysordning. Isbedömning underlättas med mar­­k­eringar för råkar, ström­ställen och andra svaga områden. Färden blir enklare med rekommen­derade startplatser, parkeringar och landpassager.

Skridskokartan är utvecklad i nära samarbete med Mårten Ajne, en av Sveriges mest ­erfarna och kunniga skridskoåkare som bland annat är författare till referensverket Stora boken om långfärdsskridsko. Mer än femtio års is- och väderdata har kombinerats med skridskoklubb­arnas samlade erfarenheter.

(Skridskokartan över Stockholm kompletterar boken Skrinnarens guide till sjöarna o östra Svealand.)

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599852003

Visningar 273

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

CALAZO SKRIDSKOKARTA STOCKHOLM 1:30.000

Pris

159 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?