Beskrivning

TSL SEMINOZ ALU 2 ICE SKATING 130-155 CM

TSL Outdoor är ett franskt outdoorföretag specialiserade på snöskor och stavar till alpinism, vandring och outdoor. Seminoz är en ny produkt för 2022 framtagen specifikt för långfärdsskridskoåkning och vi är en av de första att sälja dem online.

Rek butikspris: 1200 kr

Justerbar längd: 130-155 cm (1 par=2 stavar)

Skridskostav eller ispik? Det här är en den bästa kompromissen vi hittat!

Som du säkert har insett är har par för veka stavar (exempelvis vanliga längdstavar ) för dålig septs i kombination med att det är för veka att hugga isen med. Det är ej heller en fungerande ide att ha en tung isbill / ispik på 2-3 kg i varje hand när du åker i motvinden, då tyngden blir enormt hög och stavkänslan totalöt värdelös. Lösningen för att slippa ha ett par skridskostavar + en isbill / ispik blir därför någon form av kompromiss. Lösningen är en skridskostav som fungerar överraskande bra för att testa isens tjocklek: Nya staven TSL Seminoz

Denna ultimata långfärdskridskostaven kan vara din bästa vän i motvind på hemfärden eller när du behöver kontrollera isens tjocklek!

TSL Seminoz är lågviktiga 2-delade justerbara stavar med teleskopfunktion specifikt för långfärdsskridskoåkning, vilket gör att de kan användas som en kombination av stavar och ispik för att testa isens tjocklek.

Stavarna kan användas primärt som stavar vid långfärdsskridskoåkning och ger mycket bra åkkänsla med sin vikt på 270 gram per stav. Långfärdsstavarna kan även användas som en lätt ispik på grund av att handtaget sänks helt till 130 cm längd då staven används för att hugga med. På så vis belastas ingen teleskopfunktion vid hugg i isin, samtidigt som det dubbla röret upptill förstärker stabiliteten ytterligare.

Stavens foamgreppet högsta komfort och dess kraftiga stoppkant att man kan hålla ett stadigt grepp med bra stöd vid hugg i isen. TSL Seminoz är tillverkad i anodiserad 7075 aluminium och har en ett kraftig extern låsning för bästa hållbarhet i kombination med låg vikt.

Specifikation:

  • Vikt: 270 gram per stav (totalt 560 gram per par)
  • Grepp i EVA för att kunna användas som ispik
  • Tillverkade i 7075 aluminium
  • Flyter
  • 2-delad
  • Koniska sylvass spets i tungsten
  • Längd: 130 cm-155 cm
  • Längd vid anvädning som isbill/ispik: 130 cm
  • Made in Italy

stavar långfärdsskridskoåkning , ispik långföärdsskridskoåkning , TSL teleskopstav långfärdsåkning , komperdell teleskopstav lågfärdsskridskoåkning, komperdell ispik teleskop.

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599994115

Visningar 892

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

teleskopstavar långfärdsåkning stavar, TSL SEMINOZ ALU 2 ICE SKATING 130-155 cm

Pris

990 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 389 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?