uffe larsen

|Samfrakt 7 dagar

Om

Annelöv | Reg. January 2004

Hej , Jag försöker alltid skicka paketen/breven på det billigaste sättet, vissa saker är billiga andra dyrare, om man vill ha sin försändelse försäkrad så MÅSTE man meddela detta, Posten är vad den är och tyvärr så försvinner försändelser ibland. Porto/frakt läggs på slutpriset på avslutad auktion.
Bet. till mitt konto i Swedbank senast 7 dagar efter auktionens/annonsens slut. Jag säljer nu alla mina märken som jag och min svärfar har samlat på oss under många många år, märkena har legat i garage förvaring i ca 15-20 år, så alla är minimum 15år- 85år. Dom amerikanska märkena har legat som underlag för en bok om märken som aldrig hann och bli färdig innan svärfars bortgång,jag försöker vara korrekt i min info men det är helt omöjligt att finna info om alla dessa märken, ni får gärna höra av er om ni har några frågor,
När ni betalar via Swish så måste ni ange auktions numret eller vad det är ni betalar för, jag har saker på andra sidor än Tradera och det är riktigt svårt att gå igenom en massa betalningar utan denna info, det leder till att ni får era betalda saker senare då jag måste få er betalning bekräftad innan jag skickar varorna. Om ni önskar närmare info om något objekt så tveka inte, jag tar gärna några extra bilder eller annat så att du som köpare blir nöjd. OBS !! Jag skickar endast till den adressen som är registrerad på vinnaren av auktionen.