Grillkorw

Om

Järfälla | Reg. August 2018

Autografmarknaden är en stor och oreglerad marknad, där det florerar mängder av oäkta autografer. Många köpare tar förgivet att en autograf per automatik är äkte bara för att det medföljer ett certifikat. Ett certifikat kan enkelt skrivas ut med hjälp av en dator av inpincip vem som helst.

Med anledning av detta så mitt primära mål som säljare att alltid erbjuda pålitliga autografer från etablerade firmor till dig som kund. Därav handlas främst med firmor som PSA, BECKETT, JSA och auktoriserade brittiska firmor som gör att det med säkerhet kan påstås att autograferna som säljs från mig är 100% Äkta.

Firmorna som jag handlar med erbjuder oftast en ytterligare säkerhet genom att autografobjektet har ett unikt tillhörande nummer fastklistrat på objektet och ett certifikat med ett matchande nummer som går att kontrollera genom firmans hemsida. På så vis kan firmorna motverka förfalskade certifikat och på så vis kan jag som säljare erbjuda dig som kund en högre säkerhet.

De finns tyvärr många andra oseriösa här på tradera som säljer förfalskade autografer med oäkta intyg. Detta kan kontrolleras enkelt genom att jämföra autografen som de säljer med andra autentiska exempel. Då kan man tydligt se att autografen inte är lik eller att autografen har skrivits med maskin då man kan se att penndragen är lika hårda och tjocka genom hela autografen.

Flera förfalskade certifikat förekommer också ofta här på tradera, jag råder dig som köpare att alltid kontrollera certifikatet/äkthetsintyget genom att söka på den påstådda firman eller på webbplatsen som anges. Finns inte firman via några enkla sökningar eller en icke existerande hemsida så finns det all anledning att tro att autografen är oäkta.

Har du några frågor till mig som säljare eller om du önskar någon specifik profil med tillhörande autograf så kan du alltid skicka ett meddelande här till mig på tradera så kanske denna kommer upp som annons här!