Zareno

Zareno

|Samfrakt 7 dagar

Om butiken

Österbybruk | Reg. September 2019

Hej och varmt välkommen till min sida! :)

Jag är en odlingsgalen växtnörd som älskar allt grönskande som är vackert och/eller ätbart, både inomhus och utomhus. Mina specialintressen är pelargoner och tomater, men också läckra krukväxter och exotiska medelhavsväxter hör till mina passioner!

Vintertid säljer jag mest tomatfröer här på Tradera - hör av dig om du vill ha en komplett lista över mina olika tomatsorter så kan jag lägga upp en annons åt dig om det är någon sort du saknar. Framåt våren blir det mer krukväxter - och pelargoner i mängder... :)

Jag har över 20 års yrkeserfarenhet från växtbranschen och är verksam trädgårdsmästare med gedigen utbildning i bagaget - och jag svarar gärna om du har några frågor kring det jag säljer!

Jag strävar efter att vara så självhushållande och miljövänlig som möjligt och odlar ekologiskt så långt det är görligt med egen kompostjord, bokashi och gödsel från mina höns. Kompletterar med Neem-produkter, såpvatten och nyttodjur då det behövs! Brinner för återvinning så chansen är stor att du får ditt paket i en återvunnen kartong, tetrapack el liknande. Hoppas du kan fynda nånting roligt bland mina annonser!

Och du - kika gärna in på Instagram @zarenos.odlingar, kolla in mina odlingar och säg gärna hej när du har vägarna förbi! :)
mvh, Zandra