Thompi9

Thompi9

|Samfrakt 1 dag

Om

Umeå | Reg. July 2020

Ni som handlar eller säljer till mig ta del av detta:

Jag är en kille som avskyr bedrägerier. tycker det är rent sagt förjävligt att vi som är ärliga skall bli drabbade pga att det finns folk som är ute för o förstöra för andra. Det jag säljer har jag ärligt kämpat ihop och betalat ärligt för.

allt jag säljer säljes i befinligt skick inga återköp eller annat om inte överenskomellse finns.

Det jag säljer på Tradera skickas senast 2 dagar efter erlagd betalning. Jag vill att ni köpare/säljare skall känna er trygga med mig som person.

OCH En sak till folk har börjat buda när der är som minst tid kvar. För att få bud priset så lågt som som möjligt. Detta gör att fram tills första budet kommer kan jag åxå höja mitt budpris ... så är ni smart och vill ha det jag säljer va snabb att göra ert första bud. Annars riskerar ni att priset ligger närmare mitt köp ut pris en det va från starten. När ni då tänker buda..

Lycka till!!

Mvh Ärligheten varar längst

Thomas Norberg

OBS:

Inga leveranser kommer att skickas innan jag har pengarna på mitt konto.
PGA. Att tradera ändra swich reglerna och att jag ändå måste vänta in mina pengar så skickas inget före pengarna finns på mitt konto enligt ovan. skälet är simpelt jag kanske inte har pengar att skicka förens jag får dom så ni som handlar får axeptera detta .


Jag kräver åxå att ni svarar på tilltal. Om jag handlat eller skall handla av er. Betyg som jag lägger består av min insikt till hit du som köpare och säljare beter dig mot mig.

Edit: jag kräver att betalnintg läggs innom 6 timmar efter avslutad annons 12 timmar är den sista tid jag ger dig. efter det ANMÄLS du och annonsen läggs upp på nytt. Inge daltande ,menar kan du handla på nätet så betalar du oftast direkt om kontant betalning krävs jag säljer inget med 15dagars faktura så det är altså kontant betalning som gäller så äre bara

Dom senaste dagarna har det ring folk på min privata telefon jag rekomenderar er att hålla konvesationen på traderas PM , I o med att jag svarar inte på nummer som inte syns eller kan spåras till Hitta.se upplysningsvist.

Ansvars tagande:
max 10 dagar efter avslutad aution ,efter det tar jag inga som helst ansvar om något händer produkten. i detta räknas frakt tiden som oftast är max 3 arbetsdagar . så 7 dagar borde du ha kollat produkten att den är i sin ordning.