ResaleSecondHand

ResaleSecondHand

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Umeå | Reg. February 2024

Välkommen till Resale Second Hand. Vi tror på en hållbar värld där vi återanvänder gamla saker som någon en gång älskat och som vi nu får chansen att älska igen.
Fördelar med Second hand:
1. Second hand saker har en historia
2. Det är smart för miljön
3. Det är smart för plånboken

www.resalesecondhand.se (kommer inom kort)

Skulle det uppstå några problem med varan, förseningar med
posten etc. sätt inte ett negativt omdöme direkt, utan hör av er så löser vi problemet istället! Det viktigaste för oss är att köparen blir nöjd :-)


OBS! Vid avhämtning finns varan endast att hämta i lagret i Umeå. Vid avhämtning vänligen kontakta oss och invänta svar från oss. Vid avhämtning av produkter ska detta ske inom 4 dagar om inget annat är överenskommet.

Skick:
Varan säljs enligt bilder och eventuell defekt beskrivning. Våra varor är begagnade. Vi kan ej garantera innehållets kvalitet parfymflaskor och andra skönhetsprodukter. På begagnade produkter kan eventuella koder för nedladdning av extramaterial, online-spel och dylikt vara förbrukade.
Repor på sakerna samt cd-skivor/spel kan förekomma då det vi säljer inte är nytt. Är varan nytt/oanvänd så nämns det i annons beskrivningen.

Betalning:
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, klarna, kort eller PayPal. Vi tar ej emot kontanter eller presentkort, betalning i butik är ej möjligt. Vid vunnen auktion måste varan betalas inom fyra dagar. Om betalning inte skett inom fyra dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet och lägga ut annonsen igen.

Leverans & samfrakt:
Vi erbjuder frakt via Schenker, Postnord & DHL inom Sverige och EU, utom på de varor där det står "endast avhämtning". Vi skickar alltid spårbart. Varan skickas senast fyra arbetsdagar efter mottagen betalning och även snabbare vid snabb betalning. Undantag för helger. Vi samfraktar upp till auktioner som går ut inom 4 dagar. Vi skickar alltid spårbart och vill helst fortsätta göra så och därför blir frakten dyrare. Detta gör vi för egen och köparens skull samt att även kunna spåra paketet vid problem. Fraktkostnaden är den faktiska fraktkostnaden, inget påslag för emballage eller packmaterial.

Retur/reklamation:
Som kund har du 14 dagars ångerrätt. Returfrakten bekostas av dig.Vid skadat föremål, mejla oss bild på produkten samt emballaget och spara allt tills vi har hört av oss.

Kundservice:
Vi har endast kundservice via mejl.