MöbelmagasinetÅterbruk

MöbelmagasinetÅterbruk

Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Katrineholm | Reg. December 2010

Vi önskar alla varmt välkomna in till oss i butiken vi har en 1500 kvm stor Antik och Second hand butik i Katrineholm. Här finns det mycket antikt, kuriosa, retro och lantligt som väntar på dig. Vi brinner för Återbruk, att försöka ta vara på det som redan finns. Att använda som det är eller fixa till. Som att klä om eller måla. Det finns så otroligt många användningsområden för många saker än vad vi brukligt har det till. Bara fantasin som sätter gränser. Tänk vilka fantastiska kreationer vi kan skapa till våra hem av sådant som kanske slängt annars.
Vi har skapat ett helhetskoncept där vi köper upp ett hem, sterbhus eller liknande. Vi tar hand om
packning, röjning, bortforslande och flyttstädning. Köper även delar av hem och udda ting. Är det så att det finns något udda, klassiskt eller helt unika ting i era hem som ni vill sälja eller bli av med så hör gärna av er till oss.

Butiksinformation och köpvillkor

Möbelmagasinet Återbruk antikt och begagnat En plats fylld av nostalgiska intryck Kanske du saknar locket till mormor's fina gamla tekanna? Här kan du fynda nästan allt Vi har ett brett utbud av produkter, allt ifrån gamla möbler, inventarier, porslin, textil, lampor och mycket mer! Ni är också varmt välkommna in till vår butik på ca 1500 kvadratmeter. här kan du även bläddra bland hundratals böcker, LP-skivor och tidningar Vi har en fantastisk Lantlig avdelning fylld med möbler, porslin, resväskor, kistor och mycket mer Finns även en Retroavdelning med textil, möbler och keramik från den tiden Vi köper in begagnat som nytt, vi värderar köper säljer Fråga gärna om du söker något speciellt. Kanske du saknar något som kan finnas här Butiken hittar ni på Fabriksgatan 1 i Katrineholm. Mer info se Kontakt information.

Skick: Varona är begagnade och säljs i befintligt skick enligt bilder och beskrivning. Produkterna som säljs är funktionstestade står i beskrivningen av varan. Det innebär att du köper en vara till påseende i beskrivet skick. Skulle du inte vara nöjd med varan så har du alltid ångerrätt på våra auktioner och butiksannonser, du står själv för fraktkostnaden och varan ska vara i samma skick som när den gick härifrån.

Kontakt

Kontakt sker via mail: aterbrukmobelmagasinet@gmail.com Möbelmagasinet i Katrineholm har öppet för avhämtning Tisdag - Fredag Kl: 11 - 17:00 mer information om avhämtning sker efter avslutat köp. Butiken Möbelmagasinet Återbruk Antikt och Begagnat Fabriksgatan 1 642 31 Katrineholm Har öppet alla helgfria dagar Tisdag - Fredag 11:00- 17:00 Lördag 10:00-15:00