ts69

ts69

|Samfrakt 7 dagar

Om butiken

Haparanda | Reg. August 2006

Hejsan.
Välkommen till min lilla butik på tradera , jag säljer lite diverse roliga saker.
jag kommer under höst/vinter fylla på med flera hundra samlarbilar/dvd filmer och böcker.
samt lite udda kuriosa vintage/retro saker.
titta gärna in , det kan bli ett fynd eller 2.
mvhtoni...

Butiksinformation och köpvillkor

Välkommen till min lilla samlarbutik. jag är en privat säljare. jag har tagit steget och vill testa denna form o sälja. jag gör alltid mitt bästa i o beskriva varan samt packetera den väl. jag återvinner förpacknings material , bra för miljön samtidigt. se mina omdömen för egen bedömning. samfrakt går bra . man spar lite på portot då. bara man kontaktar mig före. jag räcknar ut frakten efteråt. jag har en hel del jag ska sätta ut i butiken eftersom. mycket fina saker , en del riktigt speciella. mitt mål är o sätta ut en 500-600 artiklar. så kolla eftersom vad som dycker upp. kanske du kan hitta något. mvhtoni.

Välkommen. Betal info. Jag önskar betalning in på mitt konto direkt eller via klarna. du får välja vilken som passar bäst. mvhtoni...

Kontakt

Välkommen till Tonis Samlarbutik. Jag är en privat säljare. detta är nytt för mig , så jag tar ett steg åt gången. hör gärna av dig om det är något du undrar över. jag försöker o svara så fort jag kan. det mesta går att lösa. tack för din förståelse. mvh toni.