tsugami

tsugami

|Samfrakt 1 dag

Om

Stockholm | Reg. April 2003

- Betalning inom 48 timmar.

- Leveranstid varierar under sommarhalvåret, skicka ett meddelande för exakt uppgift om när en vara kan skickas. Notera också att det inte är vi som står för transporttiden, att ge omdöme på leveranstiden gäller bara tiden det tar från order till att vi lämnat in paketet, inte transporttiden hos Posten, DHL eller Schenker. Under högtider såsom midsommar, jul & nyår (några exempel) kan det dröja längre innan ordern skickas. Vänligen ha överseende med detta, tack :).

- Varor skickas ej under helger (Fre-Sön), med vissa undantag, då posten, DHL, Schenker etc ändå inte jobbar då.

- Vi erbjuder inte avhämtning på våra annonser, endast frakt. Detta av flera anledningar. Vänligen, respektera detta!

- Om du vunnit en auktion och fått varan skickad till dig, men inte valt att hämta ut paketet så det returnerats till oss får du antingen betala frakt för varan igen och få den utskickad på nytt, alternativt inte göra något alls, gör du inget alls kommer vi att försöka sälja varan igen, någon återbetalning för pengarna du betalt sker inte då vi betalar avgifter när du köpt varan, samt frakten för att skicka denna till dig. I vissa fall tillkommer dessutom avgifter när speditören måste returnera varan till avsändaren.

- Vi lämnar alltid omdöme, så länge du som köpare lämnar först. Det är ett sätt för oss att veta att du fått och är nöjd med affären. När du lämnat ett positivt omdöme gör vi det samma, om vi är nöjda med dig som kund såklart :)