Om

Dalby | Reg. December 2017

Hej,

säljer och köper lite ny och beggat saker, främst elektronik/datorkomponenter och kläder/skor/barnartiklar med syfte att öka familjens hålbarhet samt bidra til en mer hålbar miljö.

Angående försäljning dvs att köpa från mig: jag ser till att beskrivningen stämmer så nära som möjligt artiklen, men avvikelsen kan ske t ex färgåtergivningen i kameran kan skilja från hur färgen faktiskt upplevs med ögonen, mm. Samt med elektronik, allt är testad och fungerar om direkt inte står annat. Dock ibland kan "shit happen" och defekt kan förekomma som jag är ej medveten om. Kontakta mig gärna då och vi försöker att lösa det. I de flesta fall så ordnar jag återbetalning och accepterar returer om inte står annat i annonsen.
Jag ser att du som köparen betalar ditt köp inom rimlig tid (vanligast inom 3 dagar) eller meddelar mig i förväg vid förseningar. Efter 3 dagar kommer jag försöka att ta kontakt med dig och svarar du inte så hävs affären och du som köparen får negativ omdöme.
Jag som köparen betalar alltid direkt med swish genom tradera, ominte jag tog kontakt med dig först och förklarad varför jag har inte betalt direkt (snarast om jag köper fler artiklar och bad dig att samfrakta).

12 maj 23:50
50 krEller Köp nu 350 kr

UNIQLO kjol
12 maj 23:50
10 krEller Köp nu 500 kr