Klossoteket

Klossoteket

|Samfrakt 7 dagar

Om butiken

Hisings Backa | Reg. January 2024

Hej och välkommen till Klossoteket!
Vad roligt att just DU har hittat hit!

Klossoteket
är nystartat företag som erbjuder LEGO till ALLA - BARN som VUXNA!

Framöver kommer det att dyka upp en hel del LEGO av alla olika slag, så håll utkik - och till godo. Allt från enstaka klossar till begagnade och oöppnade set kommer att finnas i sortimentet.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hos Klossoteket så kommer köpupplevelsen att vara det allra viktigaste. Kunden ska känna sig väl omhändertagen och eventuella önskemål ska alltid tillgodoses på bästa sätt.
Klossoteket strävar alltid efter att få till en smidig och trevlig köpupplevelse med väldigt god kommunikation, tydliga objektbeskrivningar samt en så låg och snabb frakt som möjligt.

- KLOSSOTEKETS KÖPPROCESS -


1.
Fraktalternativ eller avhämtning väljs av köparen enligt annons eller i samförstånd vid samfrakt.
Om du har för avsikt att välja "Avhämtning" - skicka gärna ett meddelande och diskutera tidpunkt för avhämtning innan du betalar. Tidpunkt för avhämtning sker i samförstånd och det är inget som köparen har rätt till att bestämma.
• Avhämtning sker på följande adress:
Sonettgatan 13, 422 55, Hisings Backa (bottenplan)
2.
Köparen betalar för varan/varorna och eventuell frakt.
3.
Packningsprocessen påbörjas - oftast samma dag som betalningen eller senast två arbetsdagar efter betalningen (avvikelser kan förekomma, men då informeras köparen direkt vid betalning och en full återbetalning är då möjlig om köparen ej vill vänta).
4.
Emballagets vikt och mått kontrolleras.
5.
Frakten bokas.
6.
Foton på packningsprocessen skickas till köparen via meddelanden.
7.
Köparen meddelas när Klossoteket har som avsikt att skicka paketet eller kuvertet - och det sker oftast samma dag eller senaste två arbetsdagar efter att det är packat och klart.
8.
Köparen meddelas när Klossoteket har skickat paketet eller kuvertet och ett inlämningskvitto eller foto skickas till köparen i den mån det är tillgängligt.
9.
Köparen hämtar ut/får paketet/kuvertet.
Om fraktemballaget och/eller innehållet är skadat - ta gärna foton direkt vid mottagandet. Detta underlättar mycket vid eventuell reklamation.
10.
Klossoteket följer upp efter ett par dagar för att se så att allt är i sin ordning (om köparen inte redan har hört av sig). Eventuella problem löses direkt och Klossoteket ser till att köparen är 100% nöjd innan affären avslutas.
11.
Klossoteket lämnar omdöme(n) och affären avslutas.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- SOCIALA MEDIER -

För att vara uppdaterad om vad som händer kring företaget och om du vill vara med i gemenskapen - kolla in Klossotekets företagssida Facebook och Instagram! Följ och gilla för att inte missa något!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Klicka gärna på "Info"-fliken för att ta del av Klossotekets villkor & policy samt kontaktuppgifter.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Klossoteket innehar F-skattsedel -
och är momsregistrerat.