MBSDatorer

MBSDatorer

Om

Företag

Täby | Reg. April 2024

MBS Datorer

Datorer, Komponenter, Service och Installation

Om oss:

MBS Datorer är ett litet företag som hjälper privat- och företagskunder att hitta datorer samt komponenter till bra priser.

Vi skräddarsyr lösningar efter kundens behov och vill ge er bra service.

Utöver försäljning erbjuder vi också hjälp och rådgivning kring nybyggnad, uppgraderingar, service samt installation av datorer.

Köpvillkor:

Skick:
Det står på beskrivningen under varje annons om varan är oanvänd eller använd. Varan säljs i befintligt skick enligt bilder och eventuell defektbeskrivning.

Betalning:
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, VISA, Mastercard och Maestro, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Paynova eller Klarna. Annonsen betalas inom 2 dagar och vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.

Leveranser:
Alla våra varor skickas spårbart till ombud via Postnord. Vid skadat föremål, fota varan samt emballaget så att vi kan påbörja en reklamation hos speditören.

Retur:
Vänligen kontakta oss via meddelande på Tradera för att informera om en retur. Vi erbjuder återbetalning av varan om den returneras i oförändrat skick inom 14 dagar enligt distansavtalslagen (SFS 2005:59). Returfrakten bekostas av köparen och köpet återbetalas inom 30 dagar.

Kundservice:

Har du några frågor kontakta oss gärna via meddelande på Tradera.