jose99

jose99

|Samfrakt 7 dagar

Om

KALMAR | Reg. October 2005

Är en pensionerad f.d. domare vid Östersunds tingsrätt som i ca 50 år samlat på kriminallitteratur. Jag har kanske Sveriges största privata samling krim, ca 125 hyllmeter. 92 % är originalutgåvor. Jag lägger ibland även ut dubbletter och senare upplagor. Ibland säljer jag även en del av min mors bibliotek. Kolla upp detta under allmän skönlitteratur.
Bl a har jag samtliga original utgivna på svenska av många klassiker. Utförsäljningen av dessa böcker fortsätter. Observera ett par saker dock:
1. Jag kommer nu att ta 2 kronor per paket för emballage.
2. Tänk också på att man ofta (men inte alltid) kan köpa två - tre böcker för samma fraktkostnad som för en bok. Meddela mig snarast om du vunnit ett köp men även vill köpa en bok som fortfarande ligger ute till försäljning.
3. Jag tar inte hänsyn till vilken tryckning i ordningen det är. Har boken kommit ut det år som originalet kommit ut samt att omslaget är det som finns på originalet, kommer jag att kalla boken för originalutgåva ("OU") även om det är en senare tryckning vilket möjligen är något oegentligt.
4. Jag försöker beskriva böcker så noggrant som möjligt men kan missa ibland. Det kan finnas namnteckning eller någon skada som jag inte sett men i de allra flesta fall ska det vara rätt beskrivning.

27 maj 00:00
50 kr0 bud
27 maj 15:48
160 krEller Köp nu 200 kr