Beskrivelse

Oversat af

Rosenskäran ’Fizzy Rose Picotee’ har rosa-vita blommor med en iögonfallande, magentafärgad kant. Det ser ut som om varje kronblad omsorgsfullt doppats i batikfärg.

Det här är en härlig sort med dubbla och halvdubbla blommor med underbart böljande kronblad. Dessa vackra blommor är också utmärkta som snittblommor. Höjd:90 centimeter.

Det finns en rosenskära för varje trädgård - så många olika sorter, men alla lättodlade och med en mycket lång blomningsperiod.

Fröna är inköpta av en företag som säljer fröer till professionella blomsterodlare över hela världen. Trots den höga kvalitén är fröerna prisvärda. Jämför gärna med priset hos andra!

Ettårig, snabbväxande och lättodlad blomma. Fin att plocka buketter av. Gillar att stå i varm, lätt jord på solig plats.

Så fröna inomhus i såjord i mars-april. Sådjup: 1centimeter. Täck sådden med gladpack som du gjort lufthål i. Ställ först sådden varmt och ljust. Placeras ljust och svalare efter groning. Utplanteras efter avhärdning när risken för nattfrost är över. Kan även sås direkt på friland när jorden blivit uppvärmd i maj-juni. Om du plockar bort vissnande blommor förlängs blomtiden. Kan behöva stöd.

Påsen innehåller 50 färska fröer av professionell kvalitet. Grobarhet 91%.

Titta gärna på mina övriga annonser. Samfraktar gärna köp och auktioner som går ut med max tre dagars mellanrum.

Varenr. 520223050

Visninger 3 668

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Rosenskära ’Fizzy Rose Picotee’ Proffsfrön!

Pris

19 SEK

Frejasfröer

Dalum, Sverige

5.0

Frejasfröer

Virksomhed

Topsælger

2 731 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?