Beskrivelse

Oversat af

Denna glädjefulla sort kommer att bli stjärnan i din snittblommerabatt! En oväntad skönhet, de dubbla och halvdubbla i guldgult är det perfekta valet för vackra buketter hela sommaren!

’Oklahoma Golden Yellow’ är en ymnigt blommande med raka, stabila stjälkar och som förgrenar sig upprepade gånger. Sorterna i Oklahoma-serien är mycket buskigare än andra zinniasorter och utvecklas förvånansvärt bra även under en regnig sommar. Plantorna har har en mycket lång blomningstid och har dessutom hög motståndskraft mot mjöldagg.

Fröna är inköpta av en företag som säljer fröer till professionella blomsterodlare över hela världen. Trots den höga kvaliten är fröerna prisvärda. Jämför gärna med priset hos andra!

Ettårig, snabbväxande och lättodlad blomma. Fin att plocka buketter av. Gillar att stå i varm, lätt jord på solig plats.

Förodla inomhus i såjord med 0,5 centimeters sådjup i mars-april. Ställ sådden varmt fram till att fröna gror, sedan svalare och ljust. Utplantera, efter avhärdning, när risken för nattfrost är över. Kan även sås direkt på växtplatsen när jorden blivit uppvärmd i maj-juni.

Påsen innehåller 40 färska fröer av professionell kvalitet. Grobarhet i laboratorietest 99%.

Titta gärna på mina övriga annonser. Samfraktar gärna köp och auktioner som går ut med max tre dagars mellanrum.

Varenr. 625237651

Visninger 102

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Zinnia ’Oklahoma Golden Yellow’, den bästa zinnian för snitt!

Pris

24 SEK

Frejasfröer

Dalum, Sverige

5.0

Frejasfröer

Virksomhed

Topsælger

2 751 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Mere til dig