Beskrivelse

Oversat af

Jättegrönsaker är inte alltid goda att äta, men detta stämmer inte med purjolöken ’Gigante De Inverno 2’. Även om du kanske aldrig har sett så enorma purjolökar, är de fortfarande möra och välsmakande. De är mycket tåliga mot kyla och lätta att odla.

Organic Way är en ny serie ekologiska fröer där man satsat på att utveckla särskilt sjukdomsresistenta sorter som också ger hög avkastning. Fröportionerna är väl tilltagna.

Förodla inomhus i såjord i mars-april. Sådjup: 1 centimeter. Täck sådden med gladpack, som du gjort luftningshål i. Utplantera, efter avhärdning, när risken för nattfrost är över. Kan även sås direkt på växtplatsen när jorden reder sig. När du kupar plantorna blir halsarna långa och vita. Skördas efterhand. Går att övervintra om du vintertäcker.

Påsen innehåller omkring 320 fina frön (1g) som är certifierade och spårbara samt märkta med EU-märket för certifierade ekologiska produkter, det så kallade EU-lövet.

Grobarhet i laboratorietest: 93%.

Fröna är färska, inhandlade från erkända europeiska fröhandlare och har hög grobarhet. Detta är fröer jag själv använder och jag provodlar merparten. Samfraktar gärna auktioner och köp som går ut med maximalt tre dagars mellanrum. Ett porto räcker för upp till tio fröpåsar.

Varenr. 582737084

Visninger 656

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Eko purjolök ’Gigante de Inverno 2’, jättelökar med god smak!

Pris

27 SEK

Frejasfröer

Dalum, Sverige

5.0

Frejasfröer

Virksomhed

Topsælger

2 698 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?