Beskrivelse

Oversat af

3st Baby Sucker Spinning Top Toy fidget spinner baby Spinner Badleksak barn

3-pack sugkopp Spinner Wheel Leksaker Roliga och engagerande babyleksaker! Jul Halloween Thanksgiving presenter

Rolig leksak för barn! En fidget spinner som övar upp greppförmåga och annan koordination genom lek. Fidget spinnern kan fästas på de flesta material med sina sugkoppar. Exempelvis på kylskåpet, i badrummet och på båten.

SÄKERT MATERIAL- Sugkoppens spinnleksak är gjord av högkvalitativ ABS och mjuk silikon av livsmedelskvalitet. BPA-fri, giftfri, säker, mjuk och hållbar, den kan stanna hos ditt barn under lång tid.

BABY TRÄNINGSLEKAR - Leksaker är lämpliga för att träna ditt barns syn, känsel och hörsel. Action som grepp, adsorption och rotation i spelet hjälper till att förbättra barnets hand-öga-koordination och odla barnets koncentration och tålamod.

STARK ADSORPTION - Sugkopparna kan fästas på vilken slät yta som helst. När du badar eller äter, vrid bara den försiktigt med handen, sugleksaken kommer att göra ett lätt ljud, vilket kommer att göra ditt barn roligt varje gång. Lämplig för inomhus- och utomhusbruk.
SWEET - 3 olika djurformer ,Sugkoppssnurrande leksaker med klockor som gör det lättare att fånga ditt barns uppmärksamhet och intressera dem.

UNDERBAR GÅVA: Barnens spinnleksak är vackert förpackad, det är en idealisk present till ditt barn, födelsedagspresenter, påskpresenter, julklappar, julklappar, etc.

Produktmått ?22 x 13,5 x 5 cm; 300 gram
Tillverkarens rekommenderade ålder ?1 - 3 månader

Varenr. 631108973

Visninger 40

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Man. 29 apr. 04:57

3st Baby Sucker Spinning Toy fidget spinner Spinner Badleksak

Solgt for

169 SEK
Annoncen er afsluttet

Impexx

Torslanda, Sverige

4.9

Verificeret

Topsælger

1 247 anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?