Beskrivelse

Oversat af

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® Duplo 10939 "T.rex och Triceratops rymmer" - mycket populär byggsats med dinosaurietema lanserad 2021, oöppnad / förseglad! Leksetet Jurassic World T. rex och Triceratops rymmer är fullspäckat med roliga funktioner och filmaction från Jurassic World som kommer att få unga dinosauriefantaster att ryta av glädje.Detta lekset för förskolebarn har allt. Barn från 2 år kommer att utveckla viktiga färdigheter medan de har kul med kreativt byggande, omtänksamma rollekar, spännande action och oändliga fantasilekar. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse!

Letar du efter något inom LEGO® Duplo? Då har du hamnat rätt! I vår butik "Peklek" hittar du ett fint sortiment av sällsynta Duplobyggsatser, från enklare specialpåsar till de mer exklusiva byggsatserna. DUPLO® byggsatserna ger barn möjlighet att lära sig saker om världen samtidigt som de förfinar sina motoriska färdigheter – och förstås många timmars kul lek och underhållning! Det finns så mycket att göra och satserna kan kombineras så att barnen lär sig nya idéer och koncept.

Butiken "Peklek" erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och exklusiva LEGO® produkter av samlarkaraktär! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-).Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Övrig produktbeskrivning: Utvecklande dinosaurielekset. När en T. rex bryter sig igenom Jurassic Worlds ikoniska portar måste förskolebarn som gillar dinosaurier hjälpa Owen att rädda triceratopsungen och föra den i säkerhet på motorcykeln. Från entréns öppningsbara portar till T. rex öppningsbara mun, från det höga elstängslet till den coola motorcykeln med plats för Owen och triceratopsungen – detta lekset sprudlar av spännande action och roliga funktioner som utvecklar barns byggteknik och kreativa tankeförmåga samtidigt som det får fantasin att flöda. Handgripliga leksaker för fantasifulla rollekar för små barn. LEGO DUPLO sätter öppen lek, fritt uttryck och lekfullt lärande i förskolebarns händer, så att föräldrar och små barn kan dela många värdefulla, utvecklande stunder tillsammans.

  • LEGO® DUPLO® Jurassic World T. rex och Triceratops rymmer (10939) är en spännande och engagerande leksak som erbjuder dinosauriegalna förskolebarn handgriplig action och utvecklande lek.
  • Innehåller en byggbar entré till Jurassic World med öppningsbart stängsel, en stor T. rex med öppningsbar mun, en triceratopsunge och dinosaurietränaren Owen Grady på sin motorcykel.
  • En T. rex som rymmer och en triceratopsunge som måste räddas och tas om hand inspirerar till oändliga fantasifulla äventyr och ger lekfulla pedagogiska möjligheter för unga dinosauriefans.
  • D
  • Enkla instruktioner gör det lätt för föräldrar att dela en rolig byggupplevelse och värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar med sitt barn.
  • Alla LEGO® DUPLO® lekset är skickligt utformade med färgglada, småbarnsvänliga klossar och fantasifulla funktioner som uppmuntrar till fria, utvecklande lekar.
  • LEGO® DUPLO® lekset uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – och så har det varit sedan 1969.
  • LEGO® DUPLO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller höga barnsäkerhetsstandarder.

Varenr. 571 645 370

Visninger 6 338

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

LEGO Duplo /Jurassic World 10939 "T.rex och Triceratops rymmer" - Oöppnad!

Pris

798 SEK

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verificeret

Topsælger

976 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra sælgeren

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide