Beskrivelse

Oversat af

Oöppnad / förseglad samlarask (New & Sealed Box)!

LEGO Star Wars 75202 "Defense of Crait" - sällsynt byggsats av samlarkaraktär lanserad 2018, oöppnad / förseglad! Den spännande LEGO® Star Wars leksaken Defense of Crait innehåller allt en motståndskrigare behöver för att återskapa den storslagna slutstriden från storfilmen Star Wars: The Last Jedi.Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Övrig produktbeskrivning & lektips: Setet innehåller en mycket detaljerad Resistance Ski Speeder med kanoner med fjädermekanism, avtagbar motorsektion, minifigurcockpit och en sänkbar stabilisator. Det finns också ett kommandotorn med knoppkanon högst upp och olika vapen och verktyg samt en utfällbar skyttegrav med roterande laserkanon och kanon med fjädermekanism, plus en artilleripjäs med knoppkanon. Innehåller 5 minifigurer: Captain Poe Dameron, Admiral Ematt, motståndssoldat and 2 First Order Snowtroopers. Innehåller en Resistance Ski Speeder, ett kommandotorn och en utfällbar skyttegrav. Ski Speeder har 2 kanoner med fjädermekanism, avtagbar motorsektion, minifigurcockpit och sänkbar stabilisator. Skyttegraven innehåller en roterande laserkanon med fjädermekanism och en artilleripjäs med knoppkanon. Kommandotornet har tre våningar och förvaringsutrymme för vapnen och verktygen. Vapen: en strålpistol och 6 strålgevär. Innehåller också Admiral Ematts elektrokikare. Återskapa dina egna storslagna scener från Star Wars: The Last Jedi. Denna LEGO® Star Wars leksak är lämplig för byggare i åldern 9–14 år. Ski Speeder är 12 cm hög, 22 cm lång och 38 cm bred. Kommandotornet inklusive skyttegraven är 12 cm högt, 21 cm brett och 9 cm djupt.

Varenr. 561014196

Visninger 1 907

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

LEGO Star Wars 75202 "Defense of Crait" - från 2018, oöppnad!

Pris

1 398 SEK

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verificeret

Topsælger

967 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra sælgeren

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?