Beskrivelse

Oversat af

Säljer en svart läderjacka med fuskpäls i storlek 34 / XS från Jofama by Kenza. Inte använts på flera år, bra skick, se bilder för information. Två fickor fram med dragkedja samt en innerficka med dragkedja.

Det som syns på bilden är det som budas på. Köparen står för frakt och emballage. Avhämtning är tyvärr inte möjligt då tid ej finnes. Jag skickar med billigaste alternativet, kan antingen vara postnord eller dbschenker, men står alltid i annonsen vilket som gäller. Önskar man dock att det ska skickas på annat sätt (ex spårbart etc.) är man välkommen att höra av sig. Jag ansvarar ej för postens slarv eller hantering utan mitt ansvar slutar då paketet är postat. Jag utgår alltid från att adressen på Tradera är korrekt. Bud är bindande. Ingen returrätt då jag är privatperson. Kommer från ett djur-och rökfritt hem. Går bra att invänta BB, lön etc. Vid frågor är det bara att höra av sig.

Betalning ska ske senast 3 dagar efter avslutad auktion (om vi inte kommit överens om annat). Vid utebliven betalning lämnas negativt omdöme och varan kommer läggas upp på nytt.

Samfraktar så kika gärna på mina andra annonser

Varenr. 631496880

Visninger 24

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Ons. 1 maj 14:09

Läderjacka svart storlek 34 jofama by Kenza

Udbudspris

|0 Bud

400 SEK

Slutter om

Elm86

Saltsjö-Boo, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

759 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Mere fra samme mærke