Beskrivelse

Oversat af

Häftad, 2014, Svenska, 144 sidor, ISBN 9789163770999

"Kombinationen av teckningar och aforismer kräver mycket av sin utövare. Rolf Karbelius stekt stiliserade och effektivt tecknade gubbar och gummor muttrar, predikar, suckar och funderar den ena livsvisdomen eller stolligheten efter den andra.
- Det rör sig om stor konst i litet format." Östersundsposten 1991, om första upplagan.

Denna andra upplaga är något omarbetat till utseende och utökad till innehållet.

Köpvillkor:

Alla priser anges inklusive moms

Sfof reserverar sig för eventuell slutförsäljning eller eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Vid eventuell slutförsäljning kan vi eventuellt leverera liknande vara från annan tillverkare om så önskas.

Köparen har 14 dagars ångerrätt från att varan mottagits, och kan vid ångrat köp skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka. Köparen står för fraktkostnaden vid ångrat köp och kan direkt skicka tillbaka varan utan att kontakta oss så återbetalar vi direkt när vi fått varan.
Läs mer om ångerrätt här: https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-200559-om-distansavtal-och-avtal-utanfor_sfs-2005-59

Sfof står för returfrakt om varan är felaktig, som att den skulle vara skadad eller inte enligt beskrivning. Kontakta oss på info@sfof.se om ni vill göra returer på felaktiga varor eller har frågor.

Leverantörer byter ibland förpackningar så förpackningen ser inte nödvändigtvis ut som på objektbilderna.

Om inte annat anges är alla böcker vi säljer nya, det kan dock i enstaka fall förekomma mindre skavanker på omslag till följd av att de stått i butikshyllor och därför hanterats av butikskunder och personal. Vid tydliga skavanker anges detta i informationstexten. Det kan också sitta prislappar eller etiketter på vissa böcker.

Begagnade artiklar är noggrant funktionstestade och justerade

Varenr. 353497898

Visninger 1 060

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

à propos 2 Tankespår av Rolf Karbelius

Pris

159 SEK

Annoncen er fjernet

sfof

Tandsbyn, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

847 anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?