Beskrivelse

Oversat af

Inbunden bok. 2021. 192 sidor. I mkt fint skick. Kanske obläddrad.

Nyskick. Boken skildrar spelmansstämmor genom porträtt av besökarna. Det kan vara spelmän, dansare eller besökaren som bara kommit för festen. Som fotograf intresserar jag mig för människor. På spelmansstämmor tycker jag att det är ovanligt tätt mellan intressanta, spännande och öppna människor, och dessutom i alla åldrar.
Bilderna är tagna med en storformatskamera. En sån där kamera man kryper in under ett skynke när man ställer skärpan. Kameran är tung och omständlig att jobba med, men den ger en särskild närvaro i bilderna som gör det mödan värt.
Elisabeth Rynell har skrivit ett förord där hon berättar om sitt förhållande till spelmansstämman, vilket sammanfaller väldigt väl med mitt eget. Magdalena Erikssons texter fångar på ett mycket medryckande sätt känslor och ögonblick på stämmorna. I boken finns också folks svar på frågan varför de besöker stämman.

Märk väl att en begagnad bok kan vara namnad. Jag går inte igenom alla böcker för att kolla detta. Är det jätteviktigt för dig att köpa en onamnad bok så hör av dig. Vill du ha annat fraktbolag säg bara till. Märk väl att då kan frakten bli dyrare än det som anges i annonsen. Jag tar inte ansvar för Postens slarv. Samfraktar givetvis. Se mina andra annonser. Jag accepterar även avhämtning av varan.

Varenr. 644 746 159

Visninger 13

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra sælgeren

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 22 sept. 16:23

Folk - På spelmansstämma 2013 - 2019 - Joakim Brolin

Udbudspris

|0 Bud

175 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

poarv

Skummeslövsstarand, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

1 217 anmeldelser