Beskrivelse

Oversat af

Dorothea Lange
Foto: Dorothea Lange. Essä/introduktion av George P Elliot
Förlag/utgivning: The Museum of Modern Art, New York 1968. Inbunden med skyddsomslag, 112 sidor varav 91 foton. Mått: 20 x2 3 cm.
Skick: skadat skyddsomslag och en skada på pärm, se bilder.

Titta gärna på mina övriga objekt. Just nu har jag lagt ut en hel del böcker om formgivning, arkitektur, konst, inredning, fotoböcker, trädgård, textil, lapptäcken och naturligtvis sampackar jag med minsta möjliga fraktkostnad.

Observera att de flesta utlagda objekt är ”begagnade", eller antika, vilket innebär att det ofta bär spår av användning. Om defekter: om en vara säljs med en defekt som gör att någon detalj avviker från det förväntade skicket (fläckar, hål, nagg eller övrigt) försöker jag alltid beskriva detta i annonsen. Mejla mig gärna om du har frågor! Betalningen önskas överförd till Tradera senast 3 dagar efter avslutad auktion
Leverans: jag skickar varan inom tre dagar från det att jag fått besked om att betalningen kommit in. Köparen står för frakten och jag skickar alltid så att varan är spårbar och försäkrad enligt Traderas fraktalternativ.
Billigare poster kan jag absolut skicka med Post Nord som brev om köparen så begär men tar inte ansvar för misstag som begås av Post Nord. Jag ansvarar inte för transportörens hantering utan eventuella transportskador reklameras till transportföretaget av köparen.

Varenr. 631077852

Visninger 60

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 5 maj 20:53

Dorothea Lange. utgivning: The Museum of Modern Art, New York 1968

Udbudspris

|0 Bud

180 SEK

Slutter om

lasse1967

vaxholm, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

250 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?