Beskrivelse

Oversat af

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® BrickHeadz / Star Wars 41602 "Rey" - prisvärd, exklusiv samlarfigur lanserad 2018, oöppnad! LEGO® BrickHeadz karaktären Rey är rolig att bygga med de färgglada LEGO klossarna som återspeglar alla hennes ikoniska detaljer från storfilmen Star Wars: The Last Jedi, inklusive dekorerad överkropp och bälte. Hon har också ett avtagbar ljussabel och står på en byggbar samlarbasplatta med BrickHeadz ikon så att du enkelt kan visa upp henne i ditt hem, kontor eller var du vill. Byggbara LEGO® BrickHeadz karaktären Rey har autentiska detaljer som i storfilmen Star Wars: The Last Jedi, inklusive ikoniska kläder och en avtagbar ljussabel. Varje LEGO® BrickHeadz karaktär har en egen byggbar samlarbasplatta med BrickHeadz ikonen.Ha roligt när du utökar din LEGO® BrickHeadz samling med andra karaktärer från Star Wars sagan, inklusive 41603 Kylo Ren™, och många fler av dina favoritkaraktärer från Star Wars.Mixa dina LEGO® BrickHeadz karaktärer för att skapa supercoola hybrider eller helt egna fantastiska karaktärer. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat. Frakten inkluderar emballage, hantering och porto med transportförsäkring.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär, dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Varenr. 620860792

Visninger 246

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

LEGO 41602 BrickHeadz /Star Wars "Rey" - från 2018, oöppnad!

Pris

289 SEK

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verificeret

Topsælger

962 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra sælgeren

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?