Beskrivelse

Oversat af

LEGO® Nexo Knights 853677 "Stone Monsters Accessory Set" - sällsynt och exklusiv tillbehörsset från 2016, oöppnat / förseglat! Hjälp till i striden med LEGO® Nexo Knights tillbehörsset stenmonster. Dessa lömska, läskiga monster är bara lojala mot den onde Jestro och är redo att orsaka kaos i Knighton! Setet är en perfekt present till alla NEXO KNIGHTS fans och innehåller 3 minifigurer plus olika vapen och tillbehör. Kan skickas spårbart och försäkrat med Schenker eller som inrikes brev (PostNord frimärken). Väljer du fraktalternativet PostNord frimärken så tar du som köpare risken vid eventuell skadad eller utebliven post!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m. Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Varenr. 581323669

Visninger 513

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

LEGO Nexo Knights 853677 "Stone Monster Accessory" - från 2016, oöppnad!

Pris

379 SEK

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verificeret

Topsælger

968 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra sælgeren

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?