Beskrivelse

Oversat af

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® Creator 7346 "Seaside House" - mycket sällsynt och exklusiv 3-i-1 byggsats av samlarkaraktär lanserad 2012, oöppnad / förseglad! Riktigt fin och underhållande byggsats i klassisk Creator stil. Produktbeskrivning finner du längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelser! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och exklusiva LEGO® produkter av samlarkaraktär! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi harmångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Produktbeskrivning: LEGO Creator 7346 "Seaside House" eller "Huset Vid Havet" innehåller 415 delar. 3-1 sats som kan byggas om till ett annat hus eller en semesterlägenhet. Njut av livet vid havet i ditt eget 3-i-1-hus i minifigurskala! Surfa på surfingbrädan, använd utomhusduschen och ordna sedan en grillfest på stranden. Men se upp för fiskmåsen i palmen – han är också hungrig! Det öppningsbara taket och den avtagbara övervåningen gör det lätt att utforska insidan på det här detaljerade huset vid havet. När du är redo för något annat kan du använda de medföljande instruktionerna för att bygga om modellen till ett hus med strandbod eller en mysig semesterlägenhet. LEGO Creator - Huset Vid Havet innehåller en surfarminifigur.

Varenr. 612584097

Visninger 847

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

LEGO Creator 7346 "Seaside House" - raritet från 2012, oöppnad /förseglad!

Pris

1 298 SEK

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verificeret

Topsælger

970 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra sælgeren

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?