Beskrivelse

Oversat af

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO Minecraft 21148 "BigFig Steve med papegoja" - sällsynt och exklusiv samlarfigur lanserad 2019, oöppnad! Ha roligt när du bygger, leker och skapar coola Minecraft™ skapelser med det grymma, lättbyggda actionfigursetet LEGO® Minecraft BigFig Steve med papegoja. Tryck på spaken på Steves rygg för att höja och sänka hans stenhacka, ta med din tama papegoja och ge dig ut på ett nytt Minecraft äventyr! När du är klar kan du ställa Steve i en cool pose och visa upp honom på basplattan för att ge ditt rum lite Minecraft magi! Steve är en mycket populär och supercool samlarfigur som ingår i en serie bestående av för närvarande (2022) fem figurer. Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär, dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Kompletterande produktuppgifter - Byggbar, storskalig LEGO® Minecraft™ Steve actionfigur med rörliga leder och automatisk högerarm, plus en byggbar hacka och en Minecraft papegoja. Greppa din stenhacka och gör dig redo för action! Till varje samlingsbar LEGO® Minecraft™ BigFig karaktär medföljer en basplatta. Kombinera denna Steve Minecraft™ leksak med LEGO® Minecraft seten 21149 BigFig Alex med kyckling och 21150 BigFig Skelett med magmakub för häftiga lek- och visningskombinationer. Setet innehåller över 159 delar. BigFig Steve är 13 cm hög utan basplattan. Basplattan är 4x4 cm.

Varenr. 620 803 541

Visninger 494

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

LEGO Minecraft 21148 "BigFig Steve med papegoja" - från 2019, oöppnad!

Pris

449 SEK

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verificeret

Topsælger

976 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra sælgeren

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide