Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från tillverkaren!

En interaktiv narrativ upplevelse med Legacy-inslag, med flera förgrenande berättelser som leder till många möjliga avslut och en föränderlig kortlek med händelsekort i dess kärna.
Spelare representerar de olika husen som leder regeringen i kungariket Ankist.

Ni kommer att dra ett kort från Dilemma-kortleken varje omgång och uppleva spelberättelsen när den utvecklas. Varje kort utgör ett problem som rådet måste lösa på kungens vägnar. Som medlemmar av kungens inre krets avgör era beslut hur historien fortsätter och rikets öde. Varje händelse inträffar bara en gång: Ni diskuterar och förhandlar med de andra spelarna, sedan gör ni till slut ett val, bestämmer resultatet, avancerar spelhistorien och eventuella låser upp fler händelser.

Ni måste hålla igång kungariket, samtidigt som ni söker en fördel för era egna hus; denna maktkamp kan leda riket in i krig, svält eller upplopp, eller så kan den generera rikedom och välstånd. Detta beror på era val! Saken är den att varje beslut har konsekvenser, och det som är bra för kungariken som helhet kan vara dåligt för din familj...

Kommer du att agera för allas bästa, eller tänker du bara på dig själv?

Nominerad till Kennerspiel des Jahres 2020!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 584 444 584

Visninger 297

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

The King's dilemma Sveriges lägsta pris!

Pris

749 SEK
Annoncen er afsluttet

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 087 anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide