Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från den svenska leverantören!

Dold av den mjuka molniga vitheten finns en värld där flytande öar är hem för fantastiska skolor för unga magiska varelser från fem världar.
Söta små röda drakar, klumpiga rosa älvor, illvilliga gula tomtar, små blå enhörningar och gröna grodor som drömmer om att bli prinsar dyker upp vid skolornas portar, med hopp om att bli insläppta i den stora salen och kunna beundra den berömda professorer i deras rike .

Du driver en av dessa fyra fantastiska skolor och tävlar med andra trollkarlar för att öka din berömmelse! Planera noggrant dina drag och försök att kontrollera dina motståndares drag. På din tur spelar du ett kort, placera tre elever och avancera moder natur över öarna. Ön som moder natur landar på utvärderas, och den som kontrollerar den kan resa ett av sina egna torn, eventuellt ta kontroll från en motståndare. Dessutom kan närliggande öar som kontrolleras av samma spelare smälta samman med den.

Spelet slutar om bara tre öar återstår, om eleverna tar slut eller om en spelare bygger alla sina torn. Vid denna tidpunkt vinner den spelare som byggde flest torn.

Med tre olika spellägen, inklusive lagspel, erbjuder Eriantys alltid olika och intressanta spel. Om du dessutom spelar med expertversionen kan du använda specialkaraktärernas fantastiska färdigheter; var och en tillför många möjligheter, vilket berikar det roliga och vacrkra i utmaningen.
2-4 Spelare

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 591 747 410

Visninger 532

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

NYTT! Eriantys (engelska)

Pris

299 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 337 anmeldelser

Læs anmeldelser