Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från den svenska leverantören!

Från gänget bakom Exploding kittens kommer här nu ett nytt fartfyllt och humoristiskt spel Hand to hand Wombat!

Information från leverantören:
För att spela Hand-to-Hand Wombat får du varsin hemlig identitet som en Good Wombat eller en Bad Wombat, sedan blundar alla. Bra wombats bygger torn; Bad Wombats försöker bråka med dessa torn. När timern är slut öppnar alla sina ögon och diskuterar, argumenterar och röstar om vem de tror är en Bad Wombat.

Hand-To-Hand Wombat är som tumbrottning kombinerat med Mind Wrestling.

I början av spelet får du ett rollkort: du blir antingen en bra wombat eller en dålig wombat
Spelpjäserna är sedan utspridda runt bordet.
Alla blundar samtidigt som de manipulerar bitarna. The Good Wombats försöker bygga de tre pyramidformade tornen på ett ordnat sätt medan Bad Wombats kommer att försöka skapa kaos genom att dekonstruera tornen eller genom att förstöra pyramidformerna.
När timern går ut stannar alla, öppnar ögonen, diskuterar vad som just hände och röstar för att kasta en spelare ur spelet.
The Good Wombats vinner om de lyckas bygga tornen innan alltför många av deras lagkamrater har eliminerats. Annars vinner Bad Wombats.



Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 611 060 050

Visninger 672

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Hand to hand Wombat (Svenska regler) sveriges lägsta pris 6.4 på boardgamegeek

Pris

289 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 333 anmeldelser

Læs anmeldelser